fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Prinses Beatrixlaan 18 a

€ 485.000,-

Uitgeest

Kosten koper

Dit keurige 3-kamerappartement in het centrum van Uitgeest met 2 balkons is gelegen op de hoek van de Middelweg en de Prinses Beatrixlaan en dateert uit 1996. Het bevindt zich in het hart van Uitgeest, met een supermarkt, speciaalzaken en diverse andere voorzieningen op een steenworp afstand. Met een lift, automatische deuren en een videofooninstallatie is dit appartement gemakkelijk en praktisch in gebruik en bijzonder geschikt voor 55-plussers.

Het appartement, gelegen op de eerste verdieping beschikt over een ruime woonkamer waar voldoende plaats is voor een royale zithoek en een gezellige eettafel. De erker in de hoek van het appartement zorgt voor veel natuurlijk licht, wat de ruimte extra aangenaam maakt. De keuken is in 2017 vernieuwd en voorzien van diverse inbouwapparatuur en een luxe inductiefornuis met meerdere ovens. Via de keuken heeft u toegang tot het ruime terras op het zonnige zuidwesten, waar u uitkijkt op het gezellige centrum.

Er zijn twee slaapkamers van goed formaat aanwezig. Eén van de slaapkamers heeft toegang tot het balkon aan de Middelweg, ideaal om 's ochtends te genieten van een kopje koffie in de zon. Deze slaapkamer heeft tevens toegang tot de badkamer, die in 2017 volledig is vernieuwd en is voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche en toilet. De andere slaapkamer heeft ook toegang tot het balkon aan de Prinses Beatrixlaan. In de hal bevindt zich een apart toilet (2017) en een inpandige berging met de CV-ketel en de aansluitingen voor wasmachine en droger.

De berging bevindt zich op dezelfde etage als het appartement en is voorzien van elektra.

Dergelijke appartementen komen maar zelden beschikbaar; een betere locatie vindt u niet.

Bijzonderheden:
- Keuken, badkamer en toilet vernieuwd in 2017;
- Ruime woonkamer;
- Gezonde VvE, maandelijkse bijdrage: € 264,-;
- Direct beschikbaar;
- Voorzien van lift, automatische deuren en videofoon;
- Energielabel A;
- Twee balkons;
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
- Unieke locatie!

Heeft u interesse in dit appartement? Schakel dan direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belangen en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars zijn ook te vinden op Funda. NVM, Zeker weten.

Lees meer +

Teer Uitgeest

Middelweg 71

1911 EB Uitgeest

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Prinses Beatrixlaan 18 in Uitgeest.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 485.000,- Kosten koper

Soort appartement:

Portiekflat

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

1996

Woonoppervlakte:

108 m2

Inhoud:

335 m3