fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Nicolaas Beetsstraat 7

€ 600.000,-

Haarlem

Kosten koper

Luxe appartement met 3 slaapkamers

Gelegen op loopafstand van het bruisende centrum van Haarlem staat dit instapklare 4-kamer appartement die geheel gerenoveerd is in 2018. Het appartement is met zorg en liefde ingericht en heeft een prachtige visgraatvloer en een mooie keuken met klimaatkast, ideaal voor de wijnliefhebbers. Het appartement is gelegen op de begane grond en heeft een tuin en vrijstaande berging gelegen op het oosten. Het complex is in 2001 gebouwd en is volledig geïsoleerd waardoor dit appartement voorzien is van energielabel A. Alle voorzieningen zoals scholen, supermarkten, winkels, horeca maar ook het NS-treinstation en snelwegen zijn op korte afstand te bereiken door de centrale ligging en parkeren is gratis voor de deur!

Via de hal/entree aan de voorzijde stapt u de woonkamer binnen. De woonkamer is heerlijk ruim en netjes afgewerkt met een visgraatvloer en strakke wanden. De L-vormige keuken is vernieuwd in 2018 en is voorzien van alle gemakken zoals een klimaatkast, Quooker, koelkast, oven, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Aan de achterzijde van het appartement zijn de drie slaapkamers, badkamer, apart toilet en handige inpandige berging/wasruimte.

Allereerst de slaapkamers. De grootste slaapkamer heeft toegang tot de tuin en heeft genoeg ruimte voor kasten en een groot bed. De tweede slaapkamer is tevens gelegen aan de achterzijde en is ook groot genoeg voor een tweepersoonsbed. De derde kamer is ideaal als kinderkamer, werkkamer of extra opslag ruimte en is dankzij haar diepte ook een prima kamer. In de inpandige berging staan de wasmachine, droger en CV-ketel en hier is genoeg ruimte voor een grote vriezer. De badkamer is netjes en heeft een douchecabine, ligbad, wastafelmeubel en lichtspiegel.

Via de achterste slaapkamer heb je toegang tot de tuin die gelegen is op het oosten. Heerlijk voor de zomerse dagen die er aan komen. Verder is er een berging aanwezig om bijvoorbeeld fietsen veilig te kunnen stallen en is het mogelijk om achterom te komen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 107 m²;
- 3 slaapkamers;
- Gratis parkeren in de straat;
- Actieve VvE, servicekosten ca. €158,16 per maand;
- Volledig geïsoleerd met energielabel A;
- Tuin aan achterzijde met berging op het oosten;
- Oplevering in overleg;

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Beverwijk

Breestraat 99

1941 EG Beverwijk

Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Nicolaas Beetsstraat 7 in Haarlem.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 600.000,- Kosten koper

Soort appartement:

Benedenwoning

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2001

Woonoppervlakte:

107 m2

Inhoud:

298 m3