fbpx

WHATSAPP

BERICHT

CONTACT

Nic Beetsweg 35

€ 1.050.000,-

Heiloo

Kosten koper

Vrijstaande woning met atelier op ideale locatie

Wat een geweldige woning mogen we nu aanbieden in Plan Oost, gelegen aan de leuke Nic. Beetsweg. Een ruime woning waar comfort en moderniteit samenkomen. Naast kenmerken als voldoende woonruimte, een riant perceel, een eigen oprit met dubbele carport, energielabel A en een atelier in de achtertuin, staat deze woning ook nog eens op een fantastische locatie. Met slechts een paar stappen ben je in winkelcentrum 't Loo, waar je al je dagelijkse boodschappen kunt doen. Bovendien zijn scholen en diverse gezellige restaurants in de nabije buurt en ligt het Heilooër bos op een steenworp afstand. Via dit bos fiets je in 10 minuten naar het centrum van Alkmaar. Op slechts 15 minuten rijden kom je bij de duinen en het strand. Zo ben je altijd dichtbij de natuur maar ook vlakbij de gezellige reuring van de stad.

Je stapt de woning binnen via de ruime entree die je leidt naar de L-vormige woonkamer. Aangrenzend tref je een moderne open keuken voorzien van een kookeiland en Miele inbouwapparatuur. De keuken is ruim opgezet, waardoor je hier helemaal je gang kan gaan als kookliefhebber. De eetkamer grenst aan de keuken, en aan de achterzijde van de woning bevindt zich de tuingerichte living waar je heerlijk tot rust kunt komen. Op de begane grond is tevens een aparte ruimte, te gebruiken als werkkamer. Wil je liever een extra slaapkamer, of een speelkamer voor de kinderen? Dit kan natuurlijk ook!

Op de eerste verdieping bevinden zich twee comfortabele slaapkamers aan de voorzijde en een zeer ruime slaapkamer met inloopkast aan de achterzijde van de woning. De nette badkamer is stijlvol en functioneel, voorzien van een dubbele wastafel, ligbad en douche. Verder tref je op de overloop een berging en de vaste trap naar zolder. De open zolder beschikt over een wasmachineaansluiting, veel bergruimte en eventueel mogelijkheden voor een extra slaap- of werkkamer.

De schuifpui vanuit de woonkamer brengt je, via de veranda, in de verrassend diepe achtertuin. Hier kun je heerlijk genieten van het buitenleven en gezellige lange zomeravonden. Verder beschikt de fraaie tuin over een dubbele carport en een berging. Achterin de tuin staat een zeer ruime multifunctionele ruimte (circa 60 m²). Dit biedt mogelijkheden voor extra werkruimte, opbergruimte of zelfs een atelier, waardoor de woning zich aanpast aan jouw specifieke behoeften en interesses. Parkeren is bij deze woning sowieso geen probleem. Aan de voorzijde van het huis zijn aan beide kanten parkeerplekken voor meerdere auto's. En daarnaast via de (afgesloten) oprit achter de woning.

De verkoper vertelt: "Het is een heel fijn huis gezien de vele mogelijkheden en vrijheid, en dan ook nog in een hele leuke straat en zo dichtbij alle voorzieningen."

Is dit jouw droomhuis? Wacht dan niet te lang en neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Bijzonderheden:
- Multifunctionele ruimte (ca. 60 m2) in achtertuin;
- Dubbele carport;
- Energielabel A;
- Diepe zonnige achtertuin;
- Centrale ligging.

Interesse in deze woning? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Jouw NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van lokale en regionale NVM-aankoopmakelaars vind je ook op Funda. NVM Zeker weten.

Lees meer +

Teer Heiloo

Kennemerstraatweg 209

1851 NA HEILOO

Brochure downloaden Bezichtiging plannen

Je wilt een bezichtiging plannen voor Nic Beetsweg 35 in Heiloo.

Hypotheek berekenen

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs

€ 1.050.000,- Kosten koper

Soort woonhuis:

Villa

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

in overleg

Bouw
Bouwjaar:

2001

Woonoppervlakte:

153 m2

Perceeloppervlakte:

706 m2

Inhoud:

502 m3